Wielrennen voor alle niveaus

De fietstraining van YVG vindt vanaf april tot en met september plaats in en om Groningen. Aan de training kunnen alle leden van YVG deelnemen vanaf 14 jaar en ouder. Bij het fietsen heb je een deugdelijke racefiets nodig. Het dragen van een helm is verplicht. Het dragen van handschoenen wordt aanbevolen. Verder is het handig om nauw sluitende fietskleding te dragen. 

Wil je deelnemen aan de fietstraining geef je dan op via de ledenadministratie: ledenadministratie@yvg.nl. We wensen je alvast een goede voorbereiding voor het volgende schaatsseizoen.

 

Kom gezellig mee fietsen!

Maandagavond: Op maandag is er fietstraining onder leiding van een nieuwe trainer Guus Olijerhoek. Het verzamelpunt is veranderd naar de uitkijktoren in de Onlanden. De training start om 18.45 uur.

Dinsdag- en vrijdagochtend: gezamenlijk fietsen door het Groninger land. Vertrek vanuit Kardinge. Tot Pasen, vertrek om 10.00, na Pasen vertrek om 9.30. De gemiddelde snelheid is ca 28 km per uur. Inclusief koffiestop. Mogelijk wordt er dit jaar in twee snelheidsgroepen gefietst. Start trainingen is op dinsdag 21 maart