Word je ook lid? Wat leuk!

Als je lid wordt bij YVG, word je lid van de vereniging èn je kiest voor een activiteit die de vereniging aanbiedt. De te kiezen activiteiten zijn: Jeugdschaatsen, Wedstrijdschaatsen en Recreatief schaatsen. Deze activiteiten zijn eventueel te combineren met zomertrainingen. Op de website worden deze activiteiten nader toegelicht evenals het contributie-systeem. Zie daarvoor het contributieoverzicht.

Proeftraining

Wil je liever eerst een aantal proeftrainingen volgen? Dat kan! Je bent welkom om 5x te komen proeftrainen bij ons. Voor het jeugdschaatsen en meetrainen met de wedstrijdrijders heb je een tijdelijke baankaart van het KNSB Gewest Groningen Drenthe nodig om toegang tot de baan te krijgen. De kosten daarvan bedragen €30*.  Voor recreatief schaatsen kun je bij de entree van Kardinge zelf je toegangskaart aanschaffen.

Vraag een proeftraining voor jeugschaatsen, wedstrijdschaatsen of recreatief schaatsen aan via de contactpagina. We nemen daarna contact met je op en leggen dan uit bij wie je je moet melden en hoe je de baankaart en/of toegang tot Kardinge krijgt.

* Besluit je om lid te worden dan krijg je dit bedrag in mindering op de baankaart die behoort bij je lidmaatschap.