Schaatsen als recreant bij YVG

Lijkt het je leuk om te schaatsen, maar wil je (nog) geen wedstrijden rijden, dan kun je bij de Recreanten terecht. Samen met een trainer ga je zowel aan je techniek als conditie werken. De trainingsuren zijn op verschillende dagen en worden zowel ’s ochtends, ’s middags als ‘s avonds gegeven. Tijdens ieder recreanten uur zijn er meerdere groepen en wordt er op verschillende niveaus getraind. Op deze manier kun je lekker op je eigen niveau aan de slag. En mocht je toch een keer een wedstrijd willen rijden dan kan dat bij een aantal clubwedstrijden die YVG organiseert en natuurlijk bij de clubkampioenschappen.

Voor de jeugdschaatsers die niet op de jeugduren kunnen trainen, is er de mogelijkheid om zich als jeugdrecreant op te geven. Op vrijdagmiddag zijn er zowel trainingen voor jeugdrecreanten als volwassenen. Dit biedt ouders de kans om op het zelfde moment als hun kinderen te trainen. We adviseren wel dat kinderen enige schaatservaring hebben, aangezien er veel volwassenen op de ijsbaan aanwezig zijn.

Ben je nog geen lid en wil je graag eerst eens mee willen trainen? Meld je aan voor een  proeftraining via onze contactpagina.

Trimkaart

Recreanten hebben een trimkaart nodig voor het trainen tijdens het recreanten uur. Meer informatie over de aanschaf van deze trimkaart is te verkrijgen via de website van Sport050.

Trainingstijden recreanten

Dag

Tijdstip

Training voor

Maandag

  

Dinsdag

9.30u -11.00u

Recreanten

 

19.00u – 20.15u

Recreanten

Woensdag

 

 

Donderdag

9.30u -11.00 u

Recreanten

 

19.00u – 20.15u

Recreanten

Vrijdag

17.00u – 18.15u

Recreanten en Jeugdrecreanten

Zaterdag

 

 

Zondag

17.00u -18.00u

YVG uur voor alle leden