YVG clubkleding

YVG heeft voor haar leden een uitgebreid aanbod aan clubkleding. Voor zowel schaatsers als inline-skaters. In YVG-clubkleding ben je herkenbaar als lid van YVG en draag je bij aan de zichtbaarheid van onze vereniging op de ijsbaan, skeelerbaan en natuurijs. De clubkleding valt op door zijn frisse blauw-groene kleur. Het is toegestaan om de naam van een eigen sponsor of je eigen naam op een mouw, bips of been te laten drukken in de kleur wit en max. 125cm2 groot. Deze YVG schaatskleding kan worden aangeschaft via AVSport, de schaatswinkel in Kardinge. De YVG inline-skate kleding kan worden aangeschaft via PerfectSkate

Hoe schaf je YVG-schaatskleding aan?

De schaatskleding kan gepast en aangeschaft worden in de winkel van AVSport in Kardinge. AVSport heeft de basis-collectie zoveel mogelijk in voorraad. Zijn aanpassingen aan de kleding uit de basis-collectie noodzakelijk, dan wordt in de winkel een YVG bestelformulier in gevuld met de juiste gegevens (naam, maten kleding, aanpassingen, extra wensen, enz). Vervolgens bestelt AVSport de kleding bij Sprinter Sportswear. AVSport stuur een berichtje als de bestelde aangemeten clubkleding binnen is.
Verkoopprijslijst
(prijslijst 2019-2020)
Thermojack € 77,00
Thermopak € 115,00
Speedpak € 95,00
Salopette € 65,00
Rits-tight € 69,00
Oslo-shirt (rebecca) € 53,00
de prijzen zijn inclusief sublimatie/transfers en BTW

YVG-skeelerkleding


De YVG-skeelerpakjes kunnen worden gekocht bij PerfectSkate, Kees de Haanstraat, 30 Sappemeer.
De kosten voor een YVG-lid zijn € 69 per pakje (prijsopgave 2019-2020).

Cashback actie

Koop je in de maand mei of juni van 2021 een YVG skeelerpak, dan ontvang je € 7,00 terug van YVG.
Mail een foto van je aankoopfactuur met je voor- en achternaamnaam naar de penningmeester: penningmeester@yvg.nl, en je ontvangt de € 7,00 op je bankrekening.