Als lid van YVG heb je toegang tot je persoonlijke account dat exclusief voor jou is gecreëerd. Daarbij is het mogelijk om jouw persoonlijke gegevens, die bij ons bekend zijn, te bekijken en indien nodig aan te passen.

Klik op  ‘Inloggen mijn YVG‘. Vul bij het veld Gebruikersnaam jouw bij onze vereniging bekende e-mailadres in en klik op de link ‘Verstuur nieuw wachtwoord’. Op het betreffende e-mailadres ontvang je vervolgens een mail met daarin eenwachtwoord. Klik daarna op de link ‘Nieuw wachtwoord aanvragen’, vul bij het veld ‘Wachtwoord’ het toegestuurde wachtwoord in (gaat het snelst via kopiëren/plakken) en klik op de button ‘Inloggen’. Je komt daaropvolgend in een nieuw scherm waarin je het gestuurde wachtwoord in een eigen wachtwoord moet veranderen. Vul bij ‘Huidige wachtwoord’ het toegestuurde wachtwoord weer in. En vul bij de twee velden daaronder jouw nieuwe eigen wachtwoord in. Deze moet uit minimaal 6 tekens bestaan, waarvan minimaal 2 cijfers. Klik daarna op de button ‘Bewaren’.

Gedaan? Gefeliciteerd! Jouw account is nu actief.

Ben je met meerdere personen lid en gebruiken jullie hetzelfde e-mailadres?
Dan is het beter om niet met het e-mailadres in eerste instantie in te loggen. Gebruik de eerste keer jouw relatienummer. Het proces werkt verder hetzelfde als hiervoor aangegeven, alleen gebruik je het relatienummer in plaats van het e-mailadres. Heb je eenmaal jouw wachtwoord aangemaakt, dan kun je vanaf dat moment ook weer met jouw e-mailadres inloggen. Het wachtwoord bepaalt in dit geval welk persoonlijk account je te zien krijgt.

Als er vragen zijn, schroom dan niet om deze te stellen aan: ledenadministratie@yvg.nl

Een account bekijken of gegeven aanpassen
Zodra je inlogt bij Inloggen mijn YVG kom je in het persoonlijke account terecht en kan je diverse persoonlijke gegevens die bekend zijn bij YVG bekijken. Ook zie je hier alle agenda-items die jou persoonlijk aangaan. Klopt er iets niet bij de NAW-gegevens? Klik dan op de menuknop ‘Wijzig gegevens’. Hier kun je dan zelf dit soort zaken aanpassen.

Als er vragen zijn, schroom dan niet om deze te stellen aan: ledenadministratie@yvg.nl