Wat betekent de Corona-crisis voor YVG

De Corona-crisis houdt jammer genoeg ook YVG in haar greep. Het schaatsseizoen eindigde abrupt op donderdag 12 maart jl. Kardinge sloot haar deuren binnen één dag. Nederland kwam in een intelligente lockdown. Georganiseerde sport in verenigingsverband werd volledig stilgelegd en alle sportlocaties gesloten.

Tot op heden liggen bij YVG alle zomertrainingen stil. In afwachting van toestemming om stap voor stap weer met trainingen te beginnen: voor Inlineskaten, voor fiets- en droog-training.

Start Inlineskaten t/m 18 jaar vanaf 11 mei in Ten Boer
Er is toestemming om te weer beginnen met trainingen! We mogen starten met trainingen voor de Jeugd. We beginnen met 2 groepen inlineskaten op maandag en donderdag op de skeelerbaan in Ten Boer.
1 groep 5 t/m 12 jaar en
1 groep 13 t/m 18 jaar
YVG volgt volledig de richtlijnen van de overheid, voor de sport in protocollen vertaald door NOC*NSF en voor IJsverenigingen specifiek vertaald naar onze praktijk door onze bond KNSB. Dit alles binnen de richtlijnen van de meest recente noodverordening van de Gemeente Groningen.

Via Nieuwsbrieven zal YVG de leden de komende tijd op de hoogte houden. Daarin komt specifieke informatie per afdeling en per doel- en leeftijdsgroep. Want er kan weer gesport worden door de jeugd. Het begin is er.