Interclubwedstijden

Interclubwedstrijden zijn wedstrijden die georganiseerd worden door en voor andere verenigingen. Deze wedstrijden worden door heel Nederland gehouden.

We gaan als YVG met een zo compleet mogelijk team naar deze wedstrijden. Op die manier krijg je  kans om op ijsbanen te rijden waar je normaal gesproken geen wedstrijden rijdt.

Deze wedstrijden zijn alleen voor leden die in het bezit zijn van een langebaanwedstrijdlicentie. De interclubwedstrijden zijn vooral vanaf de categorie pupillen C (heel soms ook voor pupillen D, E en F) tot aan de senioren/masters.

De spelregels:

Als het je leuk lijkt om in teamverband mee te doen aan een wedstrijd op een andere baan dan thuisbaan Kardinge, geef je dan op via onderstaand email adres.

Zodra YVG een uitnodiging  voor een interclub ontvangt, krijgen alle rijders die zich voor de interclubs hebben aangemeld in de betreffende categorie, via de mail een uitnodiging.

Wil je meedoen reageer dan binnen 1 week na ontvangst van de uitnodiging.

Na deze week wordt bekeken of er op basis van de aanmeldingen een team samen gesteld kan worden en krijg je een definitieve uitnodiging.

Lukt het niet om een zo compleet mogelijk team bij elkaar te krijgen zal YVG zich bij de organiserende vereniging afmelden voor deelname.

Heb je je eenmaal aangemeld voor een interclub en heb je een definitieve uitnodiging ontvangen gaan we ervan uit dat je ook daadwerkelijk meedoet!! Tenzij er sprake is van een goede reden,  is afmelden na de laatste woensdag vóór de interclub niet toegestaan.

Dus lijkt het je leuk om eens op een andere ijsbaan te schaatsen en daarbij ook YVG te vertegenwoordigen meld je aan en stuur een mail naar:  alma.yvg@gmail.com

Vermeld bij opgave de categorie waarin je rijdt (kun je vinden op: https://knsb.nl/wedstrijdcategorieen/wedstrijdcategorieen ),  je KNSB licentienummer en je telefoonnummer.

Nog vragen mail naar:
Alma Wasser
alma.yvg@gmail.com