Interclubwedstijden

Interclubwedstrijden zijn wedstrijden die georganiseerd worden door en voor andere verenigingen. Deze wedstrijden worden door heel Nederland gehouden, zo krijg je de kans om op ijsbanen te rijden waar je normaal gesproken geen wedstrijden rijdt. Deze wedstrijden zijn alleen voor leden die in het bezit zijn van een langebaanlicentie. De interclubwedstrijden zijn vooral vanaf de categorie pupillen C (heel soms ook voor pupillen D, E en F) tot aan de senioren/masters.

Het is leuk om YVG te vertegenwoordigen op andere ijsbanen!

Vorig jaar is de werkwijze van aanmelden gewijzigd. Dit jaar gaat het weer iets anders:

Lijkt het je leuk om mee te doen met een interclub dan kun je je, net als voorgaande Jaren, aanmelden.  Je naam komt dan op een lijst.

Zodra YVG een uitnodiging  voor een interclub ontvangt, krijgen alle rijders die zich voor de interclubs hebben aangemeld in de betreffende categorie, via de mail een uitnodiging. Op basis van deze aanmeldingen wordt er een team samengesteld.  Als er meerdere aanmeldingen in 1 categorie zijn wordt er ook een reserverijder aangewezen. Uitgangspunt: een zo eerlijk mogelijke verdeling van de interclubs.

Voor aanmeldingen stuur een mail naaralma.yvg@gmail.com

Vermeld bij opgave altijd de categorie waarin je rijdt, je licentienummer en je telefoonnummer.

Zodra het team compleet is krijg je een definitieve uitnodiging in je mail.

Ook de (eventuele) reserverijders krijgen een mail.

Heb je je eenmaal aangemeld voor een interclub en heb je een definitieve uitnodiging ontvangen gaan we ervan uit dat je ook daadwerkelijk meedoet!! Tenzij er sprake is van een goede reden is afmelden na de laatste woensdag voor de interclub niet toegestaan.

Zijn er vragen mail dan gerust naar:
Alma Wasser
alma.yvg@gmail.com