Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

YVG Loop/Run

30/06/2021 | 19:00 - 20:00 CEST

In juni 2020 was het niet mogelijk om de jaarlijkse YVG loop/run te organiseren, maar dit jaar  gaat de YVG loop/run weer van start.

Op woensdag 30 juni organiseert de Activiteitencommissie van YVG de YVG-loop en de YVG-run in het Stadspark van Groningen. De loop/run wordt georganiseerd voor alle YVG leden.

 

YVG-loop

De YVG-loop is geen wedstrijd waar de deelnemers tegen elkaar lopen, maar een wedstrijd voor jezelf. Naar eigen inzicht loop je 1, 2, 3, 4 of 5 ronden. Je spreekt namelijk met jezelf af hoeveel ronden je wilt lopen en welke tijd je daarvoor wilt gebruiken. Een ronde is bijna

2 kilometer. Opgave vooraf is niet nodig.

 

YVG-run

De YVG-run is een wedstrijd over 10 km op het parcours van de YVG-loop. Het zijn 5 ronden + een extra rondje. Het is een wedstrijd voor YVG-leden vanaf 18 jaar, zowel voor dames als voor heren. Opgave vooraf is niet nodig. Wel schrijft een deelnemer zich terplekke in voor de run. Zij/hij ontvangt als herkenning een gekleurde armband.

 

Inlopen

Er kan worden ingelopen vanaf 18.30 uur.

 

Start

De start voor de YVG-loop is om 19.00 uur.

De start voor de YVG-run is om 19.01 uur.

 

De start en finish wordt gemarkeerd door een YVG beachflag. Bij de start/finish staat een klok waarop je kunt zien hoeveel tijd je nodig hebt gehad voor je gelopen rondjes.

Om ongeveer 20.00 uur stoppen we de klok en is de loop en run afgelopen.

Na afloop is er voor alle deelnemers een herinnering en drinken + wat te snoepen. De run winnaressen/winnaars worden op gepaste wijze gehuldigd.

 

Corona maatregelen

Op de persconferentie van de regering van vrijdag 18 juni 2021 zijn de Corona maatregelen sterk versoepeld. We houden ons aan de laatst bekende regels dir gelden voor het sporten buiten.

 

Doe mee! We maken er een YVG festijn van binnen de Corona regels.

 

Sportieve groet van,

Marja Meijers en Wim van Hardeveld,

Activiteitencommissie YVG

 

Gegevens

Datum:
30/06/2021
Tijd:
19:00 - 20:00 CEST
Evenement Categorie:

Organisator

Activiteitencommissie YVG

Locatie

Stadspark Groningen
Concourslaan
Groningen, Nederland
+ Google Maps