Update! De trainingen gaan verder vanaf donderdag 22 augustus op industrieterrein Westpoort Hoogkerk. Let op! Dit is wel op eigen verantwoordelijkheid. Ook zijn hier geen faciliteiten beschikbaar.

Helaas is donderdag 15 augustus de laatste skeelertraining op de baan in Ten Boer zoals we hem kennen. Natuurlijk zijn we nog druk op zoek naar een alternatief! Vrijdag 16 augustus wordt er meer bekent gemaakt, dus houd de website en de mail goed in de gaten.

Vakantieregeling Inline-skaten

Tijdens de zomervakantie voor de basisscholen gaan wij, zoals elk jaar, op de baan de vakantieregeling invoeren. Dit betekent dat er training gegeven wordt op één trainingsuur. De mensen die normaal gesproken op het tweede uur trainen komen er dan gewoon gezellig bij. De mastergroep van Albert gaat buitenom leuke routes rijden, anders zou het te gevaarlijk worden. Sommige trainingsgroepen gaan er dan een beetje anders uitzien en krijgen soms een andere trainer.
Na deze vijf weken gaat de baan in Ten Boer dicht omdat er, zoals inmiddels wel bekend, een school gebouwd gaat worden. Vanaf 19 augustus gaat er hard gewerkt worden aan de nieuwe skeelerbaan, die een beetje kleiner wordt dan we nu gewend zijn, maar volgend jaar kunnen we dan op de nieuwe baan rijden.

Trainingstijden Inline-skaten op de skeelerbaan van Ten Boer:
– Het eerste trainingsblok is van 18.30-19.45 uur
– Het tweede trainingsblok vervalt in de zomervakantie